new-star

OpenFuture AI

Të gjitha mjetet Ai në një vend!

Largest Tools Directory - Fastest Update - The Most Accurate Database
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Një platformë menaxhimi për të kuptuar performancën e modeleve të vizionit kompjuterik. Manot identifikon vendet, mënyrën dhe arsyet pse modeleve të vizionit kompjuterik u dështojnë. Ajo përshpejton proceset e përmirësimit dhe rilokimit të modeleve me 10 herë, rrit saktësinë me 20%, dhe zvogëlon kostot me 32%.

free
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Magic Dash AI është një Ndihmës i Shpejtë për Informacione që lejon përdoruesit të vizualizojnë shpejt çdo informacion në çaste pa shkruar pyetje. Ai mbështet bazat e të dhënave të Airtable dhe MongoDB dhe ofron përdoruesve një ndërfaqe të lehtë për t'u përdorur dhe intuitive. Është projektuar për të kursyer burimet dhe ofruar përdoruesve informacione më të shpejta.

paid
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

CoGrader është një ndihmës për vlerësim të fuqizuar nga AI që ndihmon mësuesit të kursen kohë dhe mundim me vlerësimin. Ajo vlerëson automatikisht dhe ofron rishikime mbi detyrat, duke siguruar drejtësi dhe konsistencë. CoGrader integrohet me Google Classroom, kështu që mësuesit mund të importojnë detyrat dhe të eksportojnë rishikimet e kthyera dhe vlerësimet. Ajo gjithashtu zbulon përdorimin e ChatGPT dhe ofron analiza të klasës.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Echobase është një mjet për ekipet për të kërkuar, krijuar dhe analizuar skedarët e tyre. Ai përdor modelet më të mira të AI-së të disponueshme për të përgjigjur pyetjeve të lidhura me bazën e njohurive, për të krijuar përmbajtje të re bazuar në përmbajtjen brenda të dhënave të dhëna, dhe për të mbledhur dhe analizuar të dhënat. Ai gjithashtu ofron veçori si kodim pa kod, ngarkim ose sinkronizim të skedarëve, bashkëpunim ekipor, dhe mbrojtje të të dhënave të forta dhe siguri të privatësisë.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

EverMail AI është një mjet që ndihmon bizneset të krijojnë email-e personalizuar në shkallë të gjerë. Ai përdor inteligjencën artificiale për të krijuar mesazhe që janë të përshtatura për secilin pranues individual, duke lejuar përdoruesit të rrisin shkallën e përgjigjeve të tyre deri në 10 herë. Mjeti gjithashtu ofron gjenerim të përmbajtjes, mbledhje të informacionit dhe shabllone të zgjuara. Ai është i bazuar në "cloud" dhe siguron përdorimin e përgjegjshëm të inteligjencës artificiale. EverMail AI ofron plane të elastikës së çmimeve.

paid
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

ChatMaxima është një platformë Conversational Marketing SaaS e projektuar për të përmirësuar angazhimin e klientëve. Platforma ofron një ndërtues vizual të chatbot-ëve për të krijuar chatbot-ë me fuqi të inteligjencës artificiale pa kodim. Këta chatbot-ë mund të integrohen në faqe interneti, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, Twitter, Google My Business, Telegram dhe SMS. Ajo përmirëson mbështetjen në shumë kanale, qendron komunikimin në një inbox të përbashkët dhe ofron analiza të hollësishme. Besuar nga startup-et dhe korporatat, ChatMaxima synon të përmirësojë normat e konvertimit të faqes interneti, të ofrojë mbështetje 24/7 dhe të thjeshtojë komunikimin e ekipit. Platforma dallohet me ndërfaqen e saj të lehtë për përdorim, opsionet e integrim-it të shumta dhe angazhimin për sigurinë e të dhënave. Planet e çmimeve i shërbejnë bizneseve të të gjitha madhësive, duke siguruar skalueshmëri.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

ob1 është backend-i i parë auto-gjenerues. Ai krijon të gjitha nevojat tuaja për backend, duke përfshirë funksionet, skemën, dhe madje do të krijohet një bazë të dhënash nëse nuk keni një. Aktualisht është në fazën beta private, por ishim kaq të emocionuar që duam ta ndajmë me ju!

free
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Një ChatGPT i personalizuar i fuqizuar nga BounceBan, shërbimi i verifikimit të email-it i vetëm që mbështet verifikimin e email-it të gjithëpërfshirës. Verifikoni email-e të pakufizuara të vetme ose të grupuara falas drejtpërdrejt brenda ChatGPT.

free
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

trace. AI Design Studio është një mjet që lejon përdoruesit të projektuan shpejt ndërfaqet e aplikacioneve në SwiftUI, t'i eksportojnë ato në projektin e tyre Xcode dhe t'i testojnë në telefonat e tyre. Ai ofron përdoruesve komponentë si pamje të koleksioneve të pilulave, shiritat e përparimit të rrethshkurtra, butonat për të zvogëluar me shtypje, stivat e kartave të pafundme që mund të lëvizin me shufra, unazat e pagesave të Apple Wallet, vizatim të pemëve, kokat e ishujve dinamikë, animacione të prekjes dhe lëvizjes, sliderët rrethore, emoji me disk që rrotullohet dhe shtresa të mbyllura me efekt të zbehtë mbi hartat.

paid
Recommended

filter tools
Pricing Filters
Category Filters
Affiliate