new-star

Browse 5 Best Teachers Tools

What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Përjetoni fuqinë e vlerësimit të mundësuar nga AI me essay-grader.ai. Me essay-grader.ai, mësuesit mund të vlerësojnë ese të shpejtë dhe efikas ndërsa ofrojnë rishikime të detajuara dhe cilësore për nxënësit tuaj.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

CourseMind është një mjet i fuqizuar nga AI që ju ndihmon të menaxhoni efikasitetin e shkollës ose organizatës tuaj online. Me CourseMind, ju mund të ndërtoni lehtësisht shkollën tuaj dhe të menaxhoni efektivisht anëtarët në një vend.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Conker është një mjet krijimi pyetjesh i fuqizuar nga AI i projektuar për të bërë krijimin e vlerësimeve të lehtë. Me një gamë të larmishme llojesh pyetjesh, Conker ju lejon të përshtatni vlerësimet për të përputhur me nevojat e nxënësve tuaj dhe të ndryshoni ndërmjet grupesh të ndryshme të mësuesve në klasën tuaj. Ajo ofron mijëra vlerësime të gatshme, të përputhura me standarde për K-12, duke filluar nga NGSS deri te TEKS.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Topworksheets është një mjet i ndihmuar nga AI që ndihmon mësuesit të krijojnë fletë pune dhe ushtrime interaktive dixhitale për nxënësit e tyre, duke u kursyer kohë dhe duke mundësuar ndjekjen e progresit. Ajo lejon konvertimin e fletëve ekzistuese dhe ofron një librari ushtrimesh dhe pyetjesh të bëra paraprakisht për t'u përdorur ose për të nxjerrë frymëzim nga ato. Software-i gjithashtu ofron karakteristika auto-vlerësuese dhe ndjekjen e progresit, duke eliminuar nevojën për fletë të vlerësimit manual. Mësuesit mund të shikojnë paraprakisht dhe të përshtatojnë fletë pune për gjuhën angleze dhe të shfletojnë mijëra fletë pune të krijuara nga mësues të tjerë.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

40+ Mjete AI në zhvillim për të gjithë shkollën tuaj! Fuqizoni Mësuesit, Shërbimet e Mbështetjes, SLT dhe Studentët. Zbuloni GPT, Konvertoni Tekstin në Zë dhe Frymëzoni klasën tuaj me gjenerimin e Artit AI nga skicat në vepra të mrekullueshme ose ftoni yllin e tyre të preferuar për të dhënë një ligjëratë mysafire.

freemium
Recommended

filter tools
Pricing Filters
Affiliate