new-star
avatar image $

Chat GPT Demo

253 Të preferuarat
(4.9 | 197 voted)

https://chatgptdemo.net/ është një aplikacion web që tregon aftësitë e ChatGPT, një modeli gjuhësor i madh zhvilluar nga OpenAI. Aplikacioni lejon përdoruesit të angazhohen në biseda gjuhësore natyrale me ChatGPT dhe të marrin përgjigje të ngjashme me njeriun për pyetjet e tyre.

Faqja interneti ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, ku ata mund të shkruajnë pyetjet e tyre dhe ChatGPT do të gjenerojë një përgjigje në kohë reale. Përgjigjet e ofruara nga ChatGPT bazohen në njohuritë e tij të gjerë mbi tema të ndryshme, duke përfshirë shkencën, historinë, teknologjinë dhe më shumë.

Përdoruesit gjithashtu mund të zgjedhin nga një gamë temash të paracaktuara për të eksploruar, si "Njerëz të Famoshëm", "Sport", dhe "Muzikë", midis të tjerëve. Kjo lejon për një bisedë më të orientuar me ChatGPT, dhe përdoruesit mund të mësojnë më shumë rreth fushave të interesit të tyre.

Në përgjithësi, https://chatgptdemo.net/ ofron një mënyrë të lehtë dhe miqësore për individët për të eksperimentuar aftësitë e ChatGPT dhe për të eksploruar potencialin e teknologjisë së përpunimit të gjuhës natyrale.

https://chatgptdemo.net/ është një aplikacion web që tregon aftësitë e ChatGPT, një modeli gjuhësor i madh zhvilluar nga OpenAI. Aplikacioni lejon përdoruesit të angazhohen në biseda gjuhësore natyrale me ChatGPT dhe të marrin përgjigje të ngjashme me njeriun për pyetjet e tyre.

Faqja interneti ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, ku ata mund të shkruajnë pyetjet e tyre dhe ChatGPT do të gjenerojë një përgjigje në kohë reale. Përgjigjet e ofruara nga ChatGPT bazohen në njohuritë e tij të gjerë mbi tema të ndryshme, duke përfshirë shkencën, historinë, teknologjinë dhe më shumë.

Përdoruesit gjithashtu mund të zgjedhin nga një gamë temash të paracaktuara për të eksploruar, si "Njerëz të Famoshëm", "Sport", dhe "Muzikë", midis të tjerëve. Kjo lejon për një bisedë më të orientuar me ChatGPT, dhe përdoruesit mund të mësojnë më shumë rreth fushave të interesit të tyre.

Në përgjithësi, https://chatgptdemo.net/ ofron një mënyrë të lehtë dhe miqësore për individët për të eksperimentuar aftësitë e ChatGPT dhe për të eksploruar potencialin e teknologjisë së përpunimit të gjuhës natyrale.

Modeli i çmimeve:

free
freemium
Kategoritë: #chat #writing-assistant
Light
Neutral
Dark
Chat GPT Demo
Chat GPT Demo
Chat GPT Demo
Copy embed code

Eksploroni Mjetet AI të Ngjashme

What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

ChatMaxima është një platformë Conversational Marketing SaaS e projektuar për të përmirësuar angazhimin e klientëve. Platforma ofron një ndërtues vizual të chatbot-ëve për të krijuar chatbot-ë me fuqi të inteligjencës artificiale pa kodim. Këta chatbot-ë mund të integrohen në faqe interneti, WhatsApp, Facebook Messenger, Instagram, Twitter, Google My Business, Telegram dhe SMS. Ajo përmirëson mbështetjen në shumë kanale, qendron komunikimin në një inbox të përbashkët dhe ofron analiza të hollësishme. Besuar nga startup-et dhe korporatat, ChatMaxima synon të përmirësojë normat e konvertimit të faqes interneti, të ofrojë mbështetje 24/7 dhe të thjeshtojë komunikimin e ekipit. Platforma dallohet me ndërfaqen e saj të lehtë për përdorim, opsionet e integrim-it të shumta dhe angazhimin për sigurinë e të dhënave. Planet e çmimeve i shërbejnë bizneseve të të gjitha madhësive, duke siguruar skalueshmëri.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Microsoft Copilot është një mjet që lejon përdoruesit të përjetojnë një eksperiencë shfletimi në web më personalizuar dhe efikase. Ai është i mbështetur në shfletuesit Microsoft Edge dhe Chrome, në Windows dhe Mac OS, dhe kërkon nga përdoruesit të kyçen me llogarinë e tyre Microsoft ose Entra ID. Me Copilot, përdoruesit mund të kenë qasje në rekomandime personalizuar, shkurtime dhe këshilla për t'u ndihmuar të shfletojnë në web më shpejt dhe më lehtë.

free
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Grok është një mjet AI bisedor i projektuar për të kuptuar dhe interpretuar informacione rreth universit. Për të hyrë në programin e hyrjes së hershme të tij, përdoruesit mund të kyçen me kredencialet e tyre X. Programi i hyrjes së hershme është aktualisht i kufizuar për përdoruesit e verifikuar, duke siguruar një prezantim të kontrolluar dhe të sigurt të aftësive të Grok. Mjeti thekson privatësinë e përdoruesit dhe përputhjen me kushtet dhe kushtet, duke nxitur një mjedis të mbrojtur për eksplorim dhe angazhim me veçoritë e tij të AI bisedor.

paid
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Aplikacioni web në https://chatgptdemo.info/ tregon aftësitë e shkëlqyera të ChatGPT, një model gjuhësor i avancuar i zhvilluar nga OpenAI. Me këtë aplikacion, përdoruesit mund të angazhohen në shkëmbime bisedore me ChatGPT dhe të marrin përgjigje që ngjajnë ngushtësisht me ndërveprimet njerëzore. Faqja internet ofron një ndërfaqe të thjeshtë dhe intuitive, duke lejuar përdoruesit të shkruajnë pyetjet e tyre dhe të marrin përgjigje në kohë reale nga ChatGPT. Duke u bazuar në njohuritë e tij të gjera në fusha të ndryshme si shkenca, historia dhe teknologjia, ChatGPT ofron përgjigje informuese dhe të sakta. Për të përmirësuar më tej përvojën, përdoruesit kanë mundësinë të zgjedhin tema të paracaktuara si "Njerëz të famshëm", "Sport", ose "Muzikë". Kjo veçori u mundëson përdoruesve të zhvillojnë biseda më të fokusuara me ChatGPT dhe të fitojnë njohuri më të thella në fusha specifike të interesit.  Në krye të gjithë kësaj, https://chatgptdemo.info/ ofron një platformë të lehtësisht të arritshme dhe miqësore për individët që të eksplorojnë potencialin e ChatGPT dhe të përjetojnë aftësitë e jashtëzakonshme të teknologjisë së përpunimit të gjuhës natyrale.

free
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Chatd është një mjet që lejon përdoruesit të angazhohen në biseda tekstuale me dokumentet e tyre përmes një AI private lokale. Duke e shkarkuar atë në Mac, përdoruesit mund të kërkojnë përmbledhje të dokumenteve dhe të bëjnë pyetje lidhur me përmbajtjen. Në shembullin e dhënë, mjeti përdoret për të përmbledhur informacion rreth sistemit diellor, në mënyrë specifike formimin e tij rreth 4.6 miliardë vjetëve më parë. Logot e Chatd-it lehtësojnë procesin e nxjerrjes dhe ndërveprimit me të dhënat tekstuale nga kompjuteri juaj, duke ofruar një mënyrë të rehatshme për të hyrë dhe kërkuar informacion brenda dokumenteve tuaja duke përdorur komunikimin në gjuhë natyrale.

free
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

SimplyPut është një platformë që lejon përdoruesit të hyjnë në të dhënat e tyre duke përdorur gjuhën e thjeshtë dhe fuqinë e ChatGPT dhe GPT-4 pa nevojë për kodim. Ajo mund të përdoret në aplikacionin web ose në Slack dhe ofron mjetet për të kuptuar dhe kontrolluar se si përgjigjen pyetjet. Platforma gjithashtu ofron të dhëna të thellësishme dhe postime në blog.

paid
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Misgif është një aplikacion bisede i fuqizuar nga AI që sjell personalizim, kreativitet dhe surprizë në bisedat në grup. Ajo ofron gifs, memes dhe video (së shpejti) për përdoruesit për të kërkuar dhe ndarë. Një aplikacion iOS po vjen së shpejti.

free
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

AITable është një mjet i fuqishëm që lejon përdoruesit të ndërtojnë agjentë AI me një ndërfaqe të ngjashme me një tabelë. Lejon përdoruesit të ngarkojnë burimet e tyre dhe të trajnojnë të dhënat e tyre në chatbotë Q&A, ChatGPT të personalizuar, Datapilots dhe më shumë. AITable gjithashtu vjen me një widget AI copilot i cili mund të integrohet në çdo faqe interneti. Lejon përdoruesit të krijojnë botë Slack dhe Discord, të ndërtojnë botë të treta të bisedave dhe të përfitojnë nga API për të përgjigjur pyetjeve.

freemium
What Is 5-Card Charlie? Defination & Strategies

Chaindesk është një agjent i përkrahjes së klientëve i pavarur dhe i drejtuar nga AI, i projektuar për të ndihmuar bizneset të përmirësojnë operacionet e tyre të përkrahjes së klientëve. Ai është i fuqizuar nga GPT-4 dhe është në gjendje të trajtojë pyetjet e klientëve në mbi 100 gjuhë. Përfshirë janë një kalim i zgjuar i njeriut, udhëheqës të gjeneruar nga AI, një sistem vlerësimi i klientëve, një përmbledhje e bisedës dhe qëllimi i zero-inbox. Ai mund të implementohet kudo dhe integrohet nëpër platforma të komunikimit të shumëfishta.

freemium